Betalen

Mollie
Wij maken gebruik van de online betaaldiensten van Mollie, u heeft de mogelijkheid om via de onderstaande opties te betalen. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is.

Via iDEAL
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Wij ontvangen de betaling bijna direct. Uw bestelling zal dan ook bijna direct in behandeling genomen kunnen worden.

Via Apple Pay
Deze betaalmethode is gekoppeld aan Apple producten met een max. van € 2500.-  per transacties. Er worden geen kosten in rekening gebracht. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van Apple Pay. Wij ontvangen de betaling bijna direct. Uw bestelling zal dan ook bijna direct in behandeling genomen kunnen worden.

Via creditcard (Visa, MasterCard en American Express)
U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw bestelling zal dan ook bijna direct in behandeling worden. Doordat er extra kosten door de creditcardorganisatie inrekening gebracht worden zijn wij genoodzaakt deze kosten van 1,8%  voor Visa en Mastercard en 2.8% voor American Expressvoor extra in rekening te brengen.